7.6 C
Gjilani
Saturday, June 23, 2018

LAJME

Më Shumë

  Gjilani nis fushatën “Mos ndiz zjarr që shkakton rrezik të përgjithshëm”

    Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim e Komunës së Gjilanit, ka nisur fushatën kundër ndezjes së zjarreve fushore dhe zjarreve të tjera që shkaktojnë rrezik...

  Ekonomi

  Imeri: Tatimpaguesit e Kosovës të kënaqur më shërbimet e ATK-së

  Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) në bashkëpunim me Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, sot mbajnë konferencë të përbashkët, në të cilin do...

   

  Shpallje dhe Publicitet

  -->