Friday, January 24, 2020

Gëzuar Viti i Ri 2020!

  Erdhi edhe ky Vit i ri! Viti i Ri 2020, urojmë të jetë vit i mbarë për të gjithë! Le të jetë i mbarë, qoftë...

Jerliu: Themelimi i shoqatës për fëmijët me impakt koklear ishte nevojë e domosdoshme

  “Jemi mbledhur prindërit e më tepër se 100 fëmijëve me probleme të tilla dhe kemi hapur këtë shoqatë që t’i ndihmojmë njëri-tjetrit në këtë...

Aktakuzë ndaj dy personave për detyrim në prostitucion të një 18 vjeçareje

  Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve R.M. dhe E.K., për shkak të veprës penale ‘’Mundësimi...

Drejtuesit e Kompanisë “Hidromorava” kërkojnë përkrahjen e qeverisë për tejkalimin e situatës egzistuese

  Drejtues të Kompanisë “Hidromorava” në Gjilan, të premten, në një takim me gazetarë kanë thënë se janë duke vazhduar me menaxhimin e situatës së...

Astronomët në ‘lagjen tonë të afërt’ gjejnë një planet të ngjashëm me Tokën

  Rezulton se ‘lagja jonë’ hapësinore është e pasur me planetë. Në mënyrë të veçantë, astronomët kohët e fundit kanë gjetur një ekzoplanet të ri...

Në Viti do të mbahet koncert festiv për festat e fundvitit

  Komuna e Vitisë, konkretisht Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe në bashkëpunim me...

Ndihma për Durrësin dhe testi i bashkësisë!

  Menjëherë pas dridhjes së tokës në Durrës me rrethinë, ndodhi një mobilizim i jashtëzakonshëm në qytet tonë për të ndihmuar ata që pësuan nga...

Shpalljet pa vend të vet publik!

  Vendi Publik, që është Qendra e Qytetit, duhet të ketë një Kënd të Shpalljeve ku do të përfshiheshin të gjitha shpalljet, e të gjitha...

Gjykatat nuk shqiptojnë dënimet e duhura për prerësit ilegal të pyjeve

  Prerja e vazhdueshme ilegale e pyjeve në Kosovë po konsiderohet si gjendje alarmante, e problemi kryesor që po shihet si faktor i prerjeve drunore...

Haziri: Bashkërisht mund të bëjmë punë të mira për familjet e ardhura nga Shqipëria

  Në kordinim me Këshillin e Fshatit në Zhegër, grupi tifozët-Intelektualët janë mobilizuar, sot, për të ndihmuar me 5 metra kub, dy familje të strehuara...