7.6 C
Gjilani
Friday, October 19, 2018

Viti: U dha shfaqja teatrale “Në botën e fabulave”

  Sot, në teatrin e qytetit të Vitisë, brenda Shtëpisë së Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” në Viti, u dha shfaqjeje teatrale “Në botën e...

Viti: Kanë filluar punimet parapërgatitore për asfaltimin e rrugës “ Hebib Sejdiu”

  Në Viti, dje, kanë filluar punimet parapërgatitore për asfaltimin e rrugës “ Hebib Sejdiu”. Me këtë rast Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti...

Shikohen punimet e ndërtimit të palestrës sportive në Drobesh

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe kryesuesi i Kuvendit Komunal, Naim Pira kanë vizituar dje fshatin Drobesh për të parë nga afër...

Viti: Mirëpritet këngëtarja e re vitiase, Erta Ramadani

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur, sot, në takim këngëtaren e re vitiase, Erta Ramadani e cila ka rrëmbyer vendin e...

Viti: Asfaltohet rruga Letnicë-Ramnishtë

Gjatë kësaj fundjave kanë përfunduar punimet në rivitalizimin, konkretisht asfaltimin e rrugës Letnicë-Ramnishtë, në distancë prej 9,8 km. Me këtë rast, kryetari i Komunës së...

Viti: Në Debelldeh e Gjylekar po rehabilitohen rrugët

  Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë në Viti ka njoftuar se në fshatrat Debelldeh dhe Gjylekar është duke u punuar në rehabilitimin e rrugëve...

Viti: Vazhdojnë punimet për shëtitoren përskaj lumit Morava e Binqës

  Po vazhdojnë punimet për rregullimin e shëtitores, përskaj lumit Morava e Binqës. Punimet në rregullimin e trotuarit në këtë pjesë, që po bëhen në...

Viti: Kate Mount do të punoj për dy vite me nxënësit e SHFMU “Skënder...

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka pritur sot në takim përfaqësues të drejtorisë së shkollës fillore të mesme të ulët “Skënder Emerllahu”...

Kryetari Haliti është pritur nga ambasadori i ShBA-së në Kosovë, Greg Delawie

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti është pritur sot nga ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, z. Greg Delawie. Me...

Kryetari Haliti vizitoi punimet e rrugës Ramnishtë-Letnicë

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar punimet që po bëhen në rivitalizimin e rrugës Ramnishtë-Letnicë në distancë prej 9.8km. Po ashtu ai...
-->