7.6 C
Gjilani
Tuesday, July 17, 2018

Si t’i shpëtoj vetmisë? Disa këshilla Si t’i shpëtoj vetmisë? Disa këshilla

  1. Krijo vetëbesim Respektimi dhe pëlqimi i vetes është një hap i rëndësishëm që duhet marrë, në mënyrë që të ndërtosh marrëdhënie shoqërore të shëndetshme...

Pesë gjëra që nuk duhet t’i prisni kurrë nga të tjerët

  Burimi më i madh i vuajtjeve tona emocionale vjen si pasojë e pritshmërisë së lartë nga të tjerët, gjë që është tërësisht vetëm faji...

Si të krijosh një kujtesë të pavdekshme?

  Për një kujtesë të gjatë ndiqni disa hapa. Lexoni libra. Në këtë mënyrë jo vetën që do të vini trurin në lëvizje duke imagjinuar periudha të...

Hiqini thinjat me lëkurë patatesh, ja si ta bëni

  Flokët bëhen të thinjura kur qelizat ngjyrë-prodhuese ndalojnë prodhimin e pigmentit. Në mënyrë tipike, njerëzit fillojnë të kenë flokë të thinjura gjatë të tridhjetave. Sigurisht,...

Ju jeni aq të rinj sa ndjeheni

  Në qoftë se ndjeheni të ri mund të ngadalësoni procesin e plakjes së trurit, kanë treguar studime të reja. Personat të cilët ndjehen më të...

Nëse i gënjeni qentë, nuk ju besojnë më

  Hulumtimi tregon se nëse i gënjeni qentë, ata s`do t`ju besojnë më. Studiuesit tregojnë se qentë të cilët janë mashtruar nga njerëzit, ushqimin e tyre...

Ngjyra e koralit, rozë dhe e kuqe e buzëkuqit u përshtaten çdo teni

  Para se ta qitni buzëkuqin në buzë, kuroni drejt – ushqeni me piling dhe balsam – rezultati është perfekt dhe ngjyrë e qëndrueshme. Ky sezon...

Përse disa njerëz janë më të aftë se të tjerët?

  Pse disa individë kanë aftësi të mësojnë më shpejtë ndërsa disa të tjerët kërkojnë më shumë kohë për të mësuar? Ka shumë faktorë që ndikojnë...

Për produktivitet dhe lumturi, dëgjoni tri këshillat e Richard Branson

  Richard Branson beson se lumturia shpie në produktivitet, ndërkaq pengesat në biznes gjithmonë i sheh si mundësi dhe jo vetëm si sfida. Ai tregon se...

Tri ndryshime kryesore për një grua që dëshiron të ketë sukses

  A keni ëndërr për suksesin? Duhet të bëni disa vendime kyçe për ta bërë këtë. Ndaloni të kërkoni falje Nëse keni bërë gabime, kërkoni falje,...
-->