Monday, April 6, 2020

Haziri kujton martirët e Llovcës: Ata u sakrifikuan për lirinë, pavarësinë dhe të drejtat...

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka kujtuar shtatë martirët e Llovcës në 21 vjetorin e masakrës makabre. Haziri, me këtë rast, ka kërkuar...

Kamenicë: Nexhmedin Iseni dhuron 500 euro për sigurimin e barërave për të infektuarit me...

  Bashkatdhetarët tanë në diasporë kanë shprehur gatishmërinë për të ndihmuar Komunën e Kamenicës, në situatën nëpër të cilën po kalojmë jo vetëm ne, por...

Kastrati takohet me 11 kryetarët e komunave të lindjes, dikutojnë për mobilizimin kundër COVID-19

  Kryetari i Komunës së Kamenicës Qëndron Kastrati, sot është takuar me 11 kryetarët e komunave të regjionit, për të diskutuar lidhur me mobilizimin kundër...

Dita e 22-të Gjilanin e gjenë me gjendje të qetë dhe nën kontroll

  Komuna e Gjilanit në ditën e 22-të të përballjes me pandeminë Covid-19, pas konsultave në Qendrën Operative Emergjente ka vlerësuar se situata është nën...

Lutfi Haziri i bënë bashkë 11 kryetarët e regjionit të lindjes për mobilizimin kundër...

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në bashkëpunim me Agjencioni për Zhvillim Rajonal - Lindje, ka pasur sot në një takim pune dhe...

Rzultatet e 34 qytetarëve të Kamenices dalin negative për virusin SARS-CoV-2

  Pas daljes së rezultateve për dy zyrtarët policorë të cilët rezultuan të jenë negative, mbrëmë në orën 01:30 kanë dalë rezultatet edhe për personat...

MAPL-DEMOS shpërblejnë Gjilanin me grant prej 430 mijë euro për performancën e lartë

  Komuna e Gjilanit, si rezultat i performancës së lartë në kuadër të Sistemin e Menaxhimit të Performancës Komunale dhe tri kushteve minimale të vlerësimit,...

Fillon rregullimi i 15 rrugëve lokale për asfaltim në Komunën e Kamenicës

  Në kuadër të projekteve në ndërtimin e infrastrukturës rrugore nga Ministria e Infrastrukturës sot ka filluar rregullimi i 15 rrugëve lokale për asfaltim në...

Komuna e Vitisë serish përfituese e grantëve dhe atë falë përformancës së mirë

  Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal së bashku me Qeveritë Zvicerane, Suedeze dhe Norvegjeze, kanë lëshuar sot një Komunikatën të përbashkët për medie me...

Haziri: Faleminderit furrës Mala për bukën e dhënë në këto ditë të vështira

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka vizituar sot sot furrën Mala, duke përgëzuar pronarët për punën dhe kontributin e madh në kohë...