7.6 C
Gjilani
Saturday, June 23, 2018

Kamenicë: Kryetari Qëndron Kastrati në fushatë kundër pirjes së duhanit

Në kuadër të projektit “Ndalo duhanin sot –se nesër është vonë”, financuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, OJQ –Dardanapress ka organizuar kampanjën...

KPF mbajti mbledhjen me të vetmen pikë, Korniza Afatmesme Buxhetore 2019-2021

  Ndonëse në mbledhjen e kaluar nuk kishte marrë votat e mjaftueshme të anëtarëve të KPF-së, propozimi vendimi për shqyrtimin dhe miratimin e Kornizës Afatmesme...

Gjilan: Dezinsektohet një fermë të dhive në Bresalc

  Komuna e Gjilanit, përkatësisht Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, kanë dezinsektimin dhe dezinfektimin e fermës së dhive në Bresalc, hapësirave rreth saj dhe...

Gjilani nis fushatën “Mos ndiz zjarr që shkakton rrezik të përgjithshëm”

  Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim e Komunës së Gjilanit, ka nisur fushatën kundër ndezjes së zjarreve fushore dhe zjarreve të tjera që shkaktojnë rrezik...

Edhe shkolla “Selami Hallaqi” në Gjilan, bëhet me kabinet të informatikës

  Që nga sot shkolla e mesme e ulët është paisur me mbi 50 lap top, të dhuruara nga Organizata Zvicerane Fresenius Kabi dhe kështu...

Haziri: Hilmi Haradinaj do të kujtohet përgjithmonë për kryengritjen e tij për lirinë e...

  Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, njëherit kryetar i Gjilanit, Lutfi Haziri, me bashkëpunëtorë, i shoqëruar edhe nga kryetari i Komunës së Preshevës, Shqiprim...

Haziri: Programi i USAID Team, jetik për Gjilanin

  Nën organizimin e programit të USAID Team, përkatësisht Komunat Transparente, Efektive dhe Llogaridhënëse, në Gjilan është mbajtur sot një punëtori me temen “Prezantim i...

Kryetari Haliti pritet në takim nga përfaqësuesit e Komunës Pully të Zvicrës

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti gjatë vizitës së tij zyrtare në Zvicër, është pritur, sot, në një takim miqësor nga udhëheqësit e...

Kryetari Haliti fton zviceranët për të investuar në Viti

  Me ftesë të Odes Ekonomike Zvicër Kosove, kryetari i Komunës se Vitisë, Sokol Haliti dhe drejtori i Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural,...

Gjilan: Mbahet debat publik për pakon e reformave në administratë, shërbim civil dhe paga

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka pritur në takim pune ministrin e Administratës Publike, Mahir Yagcilar, me të cilin para qytetarëve, shoqërisë...
-->