54 aksidente gjatë 24 orëve

0

 

Gjatë 24- orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 54 aksidente në trafik, njofton Policia e Kosovës.

Sipas këtij institucioni, 33 orej këtyre aksidenteve kanë rezultuar me të lënduar, ndërsa për fat të mirë nuk është regjistruar ndonjë rast me fatalitet.

Policilia njofton po ashtu se vetëm dje ka shqiptuar 1.194 kundërvajtëse për shkelje në trafik.

Sipas raportit policor, 23 persona janë arrestuar, 17 janë dërguar në mbajtje dhe një person në vuajtje të dënimit për shkak të veprave të ndryshme penale të sanksionuara me rregullativën ligjore në Kosovë.

PËRGJIGJU