Kryetari Haliti inspektoi punimet e disa projekteve në terren

0

 

Edhe pse ditë vikendi, kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, sërish ishte në vizitë të punimeve të shumta që po realizohen në territorin e kësaj komuneje.

Ai nga afër inspektoi punimet në ndërtimin e shkollës fillore në fshatin Drobesh dhe punimet në zgjerimin e rrugës kryesore dhe urës në fshatin Vërban./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU