Kryetari Haziri shprehet i lumtur pas asfaltimit të rrugës Gjilan-Livoç i Ultë

0

 

“Jam i lumtur që përfundoi edhe pjesa e fundit e zgjerimit dhe asfaltimit të rrugës katër korsi, Gjilan-Livoç i Ultë dhe me këtë Gjilani ka marrë pamje krejt tjetër.

Krahas kësaj, është përfunduar edhe infrastruktura nëntokësore dhe trotuaret, ndërsa shumë shpejtë pritet të përfundojë edhe ndiçimi. Urime, në veçanti, banorëve që jetojnë në këtë pjese!” ka shkruar në profilin e tij në facebook, kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU