Viti: Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë intervenon pas rrëshqitjeve të dheut

0

 

Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë, gjatë fundjavës së shkuar ka intervenuar në fshatrat Binqë, Kabash e Ballancë pasi që në këto lokalitete ka pasur rrëshqitje të dheut.

Kështu u bërë me dije nga zyrtarët komunal të kësaj drejtorie. Kurse këto punë janë mbikëqyrur edhe nga Nexhmedin Jakupi, drejtor i Drejtorisë për Shërbime Publike e Emergjencë në Viti./Gjilani.INFO/

PËRGJIGJU