Viti: Filluan punimet në asfaltimin e rrugës “Lisi i Haxhisë” në Sadovinë të Jerlive

0

 

Në Sadovinë e Jerlive filluan punimet parapërgatitore në asfaltimin e rrugës “Lisi i Haxhisë”. Me këtë rast Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor, por edhe banorë të këtij lokaliteti kanë qenë të pranishëm në fillimin e këtyre punimeve.

Banorët e këtij lokaliteti e falënderuan kryetarin Haliti duke potencuar se asfaltimi i kësaj rruge është i rëndësishëm për ta. Kurse

Kryetari Haliti tha se kjo komunë mbetet e përkushtuar që të realizoj projekte në interes të qytetarëve të saj dhe atë në të gjitha lokalitetet./Gjilani.INFO/

PËRGJIGJU