Nedrete Mustafa nga Presheva dekorohet me çmimin si motra më e mirë shëndetsore në Rrethin e Pçinjës

0

 

Çmimin për punëtorët më të mirë shëndetësorë “Shenja e argjendit” 2018 sot, ditë e enjte në Vranjë është ndarë nga Shoqata e punonjësve të shëndetësisë në rrethin e Pçinjës, me rastin ditës së infermierëve e cila festohet më 12 maj.


Dragan Cvetkoviq, kryetar i Shoqatës, transmeton preshevacom, ka thënë se në nivel rrethi janë ndarë pesë shenjat argjendit.

Fituesit e këtij viti janë Sreta Gjorgjeviq nga Vranja, Nedrete Mustafa nga shtëpia e shëndetit në Preshevë, Snezana Spasic nga Trgovishta dhe Stevanović Vesna dhe Lalica Tasiq nga Vranja.(presheva.com)

PËRGJIGJU