Gjenden narkotikë në Burgun e Dubravës

0
Një qese plasmasi me substancë të dyshuar narkotike është gjetur në Burgun e Dubravës.

Policia njofton se gjatë kontrollit të oficerëve të burgut në zonën e agrikulturës në sera, kanë gjetur një sasi të substancës që dyshohet të jetë marihuanë.

Pesha e kësaj substance u mat 528.6 gramë dhe më pas u konfiskua.

 

PËRGJIGJU