Nis aktivitetI për nder të muajit të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit

0

 

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Viti, ka filluar me aktivitetet për ndërgjegjësimin për kancerin e gjirit dhe atë në kuadër të muajit tetor që nijet si muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit.

Me këtë rast sot është dhënë ligjërata me temën “Edukimi mbi vet ekzaminimin e gjirit”.

Sipas Dr.Vjollca Kadolli-Halili-Drejtoreshë e QKMF-së në Viti, kjo Komunë do të mbajë gjatë muajit tetor aktivitete të shumta të ndërgjegjësimit me qëllim që qytetarët të jenë të informuar mbi këtë sëmundje./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU