7.6 C
Gjilani
Monday, October 14, 2019

LAJME

Më Shumë

  Ja sa vota morën deputetët e LDK-së në Viti

  Në Komunën e Vitisë që njihet si bastion i LDK-së, partia e Isa Mustafës LDK, arriti ta ruaj primatin. Kosova.info ka siguruar listën se...

  Ekonomi

  BQK: Remitancat shënuan rritje për pesë përqind

    Banka Qendrore e Republikës së Kosovës(BQK), ka njoftuar se remitencat e pranuara në Kosovë, që njëherësh paraqesin edhe kategorinë më të madhe në kuadër...

  Shpallje dhe Publicitet