Sunday, September 20, 2020

LAJME

Më Shumë

  Komiteti i Gjilanit kundër COVID-19 vlerëson se fal lojalitetit qytetar ka...

    Komiteti Komunal i Gjilanit kundër parandalimit dhe përhapjes së COVID-19, nën udhëheqjen e drejtorit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Selami Xhemaili, ka mbajtur të...

  Ekonomi

  Kosova e ka prioritet zhvillimin e kapitalit njerëzor

    Kosova e ka prioritet zhvillimin e kapitalit njerëzor, por duhet bërë më shumë, thotë Raporti i Bankës Botërore. Sipas përditësimit më të fundit të Indeksit...

  Publicitet

  Shpallje dhe shitblerje

  SHITET ARA NË ZHEGER