Monday, December 6, 2021
Ballina Lajme Kosova 18 vjeçari nga Prishtina kërkon ndihmën tuaj, është i sëmurë me kancer

18 vjeçari nga Prishtina kërkon ndihmën tuaj, është i sëmurë me kancer

0

 

Arlind Gashi nga Prishtina, vuan nga sëmundja e rëndë e kancerit dhe ka nevojë për ju për t’u shëruar.

Për 18 vjeçarin nevojiten 48 mijë euro për shërimin e tij dhe familjarët kërkojnë ndihmë urgjente për sigurimin e kësaj shume.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here