7.6 C
Gjilani
Saturday, December 15, 2018

Djali hyn borxh, ia kërcënojnë nënën

  Policia njofton se në Gjilan një femër ka njoftuar se dy persona të dyshuar kanë ardhur tek shtëpia e saj për të kërkuar djalin...

Emërllahu: Deponitë ilegale të mbeturinave shqetësuese për qytetarët

  Janë të shumta rastet kur qytetarët ilegalisht formojnë deponi dhe hedhin mbeturina të ndryshme në hapësira publike, por të pakta janë rastet, kur gjobiten...

Hashani: Shkaktarët e zjarreve do të përballen me masa ligjore

  Për shkak të temperaturave të larta dhe motit të thatë, ka ndodh që zjarret të dalin edhe jashtë kontrollit duke shkatërruar: male, fusha, plantacione...

Gjilan: Kuvendi ndahet te komisionet e ndërmarrjeve publike

  Kuvendi Komunal i Gjilanit, nën kryesimin e Shpresa Kurteshit-Eminit, ka mbajtur të mërkurën seancën e radhës, ku ka shqyrtuar raportin financiar për periudhën janar-shtator...

Pesëdhjetë pensionistë nga Gjilani në ekskurzion relaksues njëditor

  Janë nisur, sot, për një ekskurzion njëditor 50 pensiontë të Organizatës Komunale të Pensionistëve dhe Invalidëve të Punës (OKPIP) në Gjilan. Metush Dubova, drejtor i...

Kastrati: Nuk mund të i mbyllë sytë para atyre që bëjnë shkelje!

  Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka vizituar disa nga shkollat e Malësisë, të kësaj komune. Sipas tij, thuhet se paraprakisht, kishte marrë...

Komuna e Vitisë përfiton mbi 72 mijë eurosh nga MAPL-ja

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka nënshkruar sot një marrëveshje mirëkuptimi për bashkëfinancimin e projektit “Ndërtimi i trotuareve, ndriçimit dhe hapësirave gjelbëruese...

Hapet tregu mobil dhe koperativa bujqësore në Kmetoc të Gjilanit

  Është hapur sot tregu mobil dhe kooperativa bujqësore në fshatin Kmetoc, ku qytetarët shqiptarë dhe serbë do të mund t’i shesin prodhimet e tyre...

Sateliti më i ri i NASA-s i lëshuar në hapësirë,mat nivelet e akullit

  Agjencia amerikane e hapësirës NASA lansoi një laser të avancuar në hapësirë, të shtunën. Sateliti “ICESAT-2”, misioni i parë i tillë nga NASA në gati...

Takim lamtumirës me ambasadorin amerikan, Greg Delawie

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka zhvilluar një takim lamtumirës me ambasadorin e SHBA-së në Kosovë, Greg Delawie, i cili së shpejti...
-->