Monday, July 13, 2020

Kryetari Kastrati përmes takimit online me maturantët e Kamenicës diskuton për sfidat që kishin...

  Kryetari Qëndron Kastrati ka mbajtur një takim online me maturantët e Komunës së Kamenicës. Në këtë takim ai ka diskutuar për izoimin në pandemi, përshtatjen...

Kërkohet paraburgim ndaj të dyshuarit për ngacmim dhe armëmbajtje pa leje

  Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka kërkuar nga Gjykata kompetente në Gjilan, caktimin e masës së paraburgimit, në afat prej...

Gati dy javë Komuna e Vitisë pa asnjë të infektuar me Covid 19

  Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt në të cilën është shqyrtuar gjendja momentale rreth pandemisë Covid 19, me...

Spinaqi i shëndetshëm dhe shërues

  Arsyet se pse duhet ta konsumoni spinaqin Kjo perime e gjelbër me teksturën e saj delikate dhe me ngjyrën e theksuar të gjelbër ofron...

Viti: Pranohen 182 pako me matrial ushqimor dhe higjenik nga “Appeal International Australia”

  Komuna e Vitisë, konkretisht Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim ka pranuar sot 182 pako me material ushqimor dhe higjenik nga Human "Appeal International...

Ismajli jep lajmin e mirë për mundësinë e lehtësimit të masave më 4 maj

  Nënkryetari i Gjilanit, Arbër Ismajli, pas takimit me Komitetin për menaxhimin e emergjencave, ka  njoftuar se pas takimit të djeshëm në MAPL, kanë marrë...

KKMSH: Vitia që 4 ditë pa asnjë rast të ri me virusin COVID-19

  Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtimin (KKMSH), ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt. Me këtë rast u bë me dije se në komunën e...

Përkujtim i kohës së luftës 1999

  Tani jemi në prill 2020, njëzet e një vjet pas, që kur ndodhi lufta, ajo më 1999, nga 24 marsi, e deri më 15...

Kërkesë e rëndësishme për qytetarë e Komunës së Vitisë

  Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare (QKMF) në Viti, në emër të të gjithë punëtorëve shëndetësorë kërkon nga qytetarët sinqeritet dhe korrektësi në dhënien e...

Gjilani do t’i rrënojë ndërtimet pa leje që janë bërë gjatë kohës së pandemisë

  Komuna e Gjilanit ka ndëprerë sot objektin e radhës, i cili është ndërtuar pa leje, gjatë periudhës që po zbatohen masat kundër Covid-19. Kryetari i...