7.6 C
Gjilani
Friday, November 15, 2019

AFORIZMA

  Njerëzit të cilët ankohen se  s'kanë asnjëherë kohë, zakonisht nuk bëjnë asgjë .      {Lihtenberg} Sikundër nuk ka peshk pa hala, nuk ka edhe...

Fjalë të urta popullore

Ai që di më së shumti flet më së paku. (populli) Burri është koka, kurse gruaj është qafa. (populli) I talluri, të tall. (populli) Mat shtatë herë,...

Vihet gurthemeli i pikëkalimit të ri me Serbinë në Kapi të Kamenicës

Kamenicë, 28 tetor 2016 -Sot, zyrtarisht është vënë gurthemeli i fillimit të punimeve në projektin e pikëkalimit kufitar në Kapi, me komunën e Medvegjës...

Gjilan: Nis implementimi i rrjetit të ujësjellësit

  Komuna e Gjilanit në bashkëpunim me KRU “Hidromorava” dhe CDI, sot, ka filluar implementimin e projektit të rrjetit të ri të ujësjellësit që përfshinë...

Emërllahu: Deponitë ilegale të mbeturinave shqetësuese për qytetarët

  Janë të shumta rastet kur qytetarët ilegalisht formojnë deponi dhe hedhin mbeturina të ndryshme në hapësira publike, por të pakta janë rastet, kur gjobiten...

“Gjilani si rrotë rezervë” – protestë simbolike para selisë së kryetarit të komunës

Lëvizja Qytetare “Vatra” në bashkëpunim me shoqërinë civile mbajti një protestë simbolike me moton : “Gjilani si rrotë rezervë”. Protestë kjo në të cilën...

Hasa shkon mysafir te Muja

Hasa shkon mysafir te Muja. Bërtet me të madhe : o’ Mujë, o’ Mujo a je këtu more ? Jo, i thotë Muja, nuk jam këtu. Hasa:...

AAK-PSD: Nga tubimi në Gjilan, e kuptuam si do të jetë rezultati i 6...

  Gjilani është përcaktues i fituesit të zgjedhjeve nacionale, jo veç njëherë, por gjithnjë ka ndodh kështu. Sot, Gjilani i konfirmojë kryeministrit Haradinaj dhe koalicionit...

Fjalë të urta popullore

  Ruaje fjalën kur t'i vijë radha. Trim i rakisë ashtë ai që s'e pi. Vajza për botë, e djali për shtëpi. Kunata, si nata, kunetërit si lugetërit.

Diplomoi gjenerata e parë në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike të Universitetit “Kadri Zeka”

  Fakulteti i Shkencave Kompjuterike në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan ka bërë sot promovimin e gjeneratës së parë të diplomuarve. Besa Mustafa do të mbetet...