7.6 C
Gjilani
Monday, April 22, 2019

Shpërndahen dhurata për fëmijët e familjeve skamnore

  Gjilan, 27 Dhjetor 2012 Rreth 700 fëmijë të familjeve që jetojnë me asistencë sociale, - në Gjilan, përfshirë edhe ata të fshatrave brezit kufitar, kanë...

Fjalë të urta e sajesa

    Në Kosovë jetojnë mirë të gjithë, përveç neve. Dhënësi bujar, por ndarësit e padrejtë! Atë që nuk dinë , e thonë me politikë! Zotëria e mbytë punëtorin...

Fjalë të urta

Dëgjoj shtatë a tetë dhe përsëri bënë si di vetë. Kush lypë shumë, e humbë edhe atë që ka. Më mirë një vezë sot, se sa...

Zihen burri me gruan

  - Do të kisha kaluar më mirë sikur të martohesha me vetë djallin, thotë gruaja. - Martesa në mes të familjarëve është e ndaluar me...

Kur burri do të surprizojë gruan

Burri hyn me vrap në shtëpi, e kap në befasi gruan dhe i jep një te puthur… Si përgjigjie mori një të puthur të nxehtë...

Aforizma

Mençuria është armë e njeriut të kulturuar – ( Herakliti ) E vetmja rrugë që të çon te dituria është puna – ( B.Shoë ) Me...

Fjalë të urta

Burri flet përpara syve e jo pas shpine. Burri s'matet me pëllëmbë po me zemër. Kush ka vdekë për atdhe, nuk ka vdekë por ka le. Shqiponja...

Nastradini në pemë

Nastradini kishte hipur mbi një pemë dhe po hante banane. Aty kalojnë shokët e tij – dhe fillojnë ta ngacmojnë. - E di Nastradin, se...
-->