Saturday, January 25, 2020

Burrat s’i durojnë dot gratë xheloze

  Sipas burrave, xhelozia është defekti më i madh femëror. Një nga këshillat është nevoja për të folur me sinqeritet, respekt dhe vëmendje mes burrave...

Gjilani model për aplikime online për krejt Kosovën

   Komuna e Gjilanit është komuna e parë në Kosovë që ka filluar së implementuari pilot projektin HOME – KOMUNA, e cila po rezulton mjaftë...

Rruga e vetme e Kosovës-anëtarësimi në BE

  Prishtinë, 17 shkurt 2014 – Gjashtë vjet pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës, po edhe para kësaj ngjarje të madhe, orientimi i Kosovës ka qenë,...

Fjalë të urta popullore

  Ai që di më së shumti flet më së paku. (populli) Burri është koka, kurse gruaj është qafa. (populli) I talluri, të tall. (populli) Mat shtatë herë,...

Vetëvritet biznesmeni Naser Veseli

Gjilan, 10 nëntor 2013 -Naser Veseli (1964), biznesmen nga Gjilani, pasditën e djeshme është gjetur i vdekur në fabrikën e tij, prodhuese e mobileve....

Papunësia i shtynë të kërkojnë punë edhe në Katar

  Qendra Rajonale për Punësim brenda ditës vizitohet nga shumë kosovarë, të cilët kërkojnë punë. Madje, kërkesat e tyre janë që të shkojnë të...

Mblidhet qeveria në Shkup, tema ngërçi me Kosovën

Shkup, 13 shtator 2013 - Qeveria e Maqedonisë ka caktuar për në orën 17h një mbledhje të kabinetit, në të cilën do të shqyrtohet vendimi...

Nimetz: Dallime të mëdha midis Shkupit e Athinës

  I dërguari i Kombeve të Bashkuara për kontestin e emrit midis Maqedonisë dhe Greqisë, Mathew Nimetz, ka takuar  në Shkup zyrtarë të lartë të këtij...

UNIVERSITETI I GJILANIT SYNON HAPJEN E DEGËVE NË LUGINË TË PRESHEVËS

Universiteti Publik i Gjilanit, i cili do të filloj këtë vit akademik me programet ekzistuese, në të ardhmen mund të hapë degët e tij edhe...

Shqipëria e shpëtuar nga gratë

    Në qytete mbizotëron kreativiteti, kultura rritet bashkë me prodhimin e brendshëm bruto. Në male mbretëron Kanuni, kodi i hakmarrjes, dhuna mbi gratë dhe fëmijet...