7.6 C
Gjilani
Saturday, December 15, 2018

Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar

  Departamenti për Krime të Rënda, në Prokurorinë Themelore në Gjilan, pas zhvillimit të hetimeve ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit Svetisllav Ivanoviq. Sipas aktakuzës, më...

Identifikohet personi për gjuajtje të mjeteve piroteknike para stacionit të policisë

  Një person i dyshuar, shqiptar, shtetas i Kosovës, gjatë lëvizjes me automjetin e tij “Smart”, me targa 06-367-CH, nëpër rrugën “Mulla Idrizi”, të Gjilanit,...

Hetohen dy raste vjedhjesh në rajonin e Gjilanit

  Dy raste vjedhjesh janë raportuar në Policinë e Kosovës, njëri rast nga komuna e Vitisë, kurse tjetri nga komuna e Gjilanit, ka njoftuar nënkoloneli,...

Arrestohen të dyshuarit, të cilët kanosën kryetarin e komunës së Kllokotit

  Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë ditës së djeshme ka ndaluar të dyshuarit Sllobodan Jovanoviq dhe Zoran Jovanoviq, për shkak të dyshimit se kanë kryer...

Aktakuzë për vepër penale,- keqpërdorim i besimit

  Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti i Përgjithshëm, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit D.M, për veprën penale ‘’Keqpërdorim i besimit’’ nga neni 342 paragrafi...

Aktgjykim dënues për veprën penale marrje ryshfeti

  Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall Aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit B. B., në kohëzgjatje prej 1 (një) viti burgim dhe dënim me gjobë...

Policia jep informacion lidhur me kanosjen ndaj kryetarit të Komunës së Kllokotit

  Me datën 4 dhjetor 2018, kryetari i Komunës së Kllokotit B. D. (m/s/k) ka raportuar se me datën 3 dhjetor është kanosur verbalisht nga...

Aktakuzë për vrasje në tentativë dhe armëmbajtje pa leje

  Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit A.A. Sipas aktakuzës, më 22 shtator 2018, në fshatin Beguncë,...

Aktakuzë për ndotje, degradim ose shkatërrim të mjedisit

  Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti i Përgjithshëm, pas zhvillimit të hetimeve, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve RR.V. dhe L.LL., për shkak të veprës...

Për 24 orë dy persona humbën jetën në aksident trafiku

  Vetëm në 24 orët e fundit, në tërë Kosovën kanë ndodhur 42 aksidente, ku për pasojë kanë humbur jetën dy persona. Gjatë ditës së djeshme,...
-->