7.6 C
Gjilani
Monday, March 25, 2019

Arrestohen të dyshuarit për rastin e raportuar si “Shqetësim”

  Zëdhënës i Policisë së Kosovës nga Rajoni i Gjilanit, togeri, Ismet Hashani ka rikujtuar një rast të mëhershëm duke bërë me dije se ankuesja...

Kërkohet paraburgim ndaj tre personave që zhvilluan veprimtarinë e lojërave të fatit pa përfillur...

  Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë ditës së djeshme ka ndaluar të dyshuarit A.D., F.B. dhe I.G., në kohëzgjatje prej 48 orësh, për shkak të...

Kërkohet paraburgim ndaj të dyshuarit për mashtrim dhe keqpërdorim të besimit

  Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ndaluar të dyshuarin K.B., në kohëzgjatje prej 48 orësh dhe sot ndaj tij ka paraqitur kërkesën për caktimin e...

Brenda javës dy aksidente trafiku me fatalitet

  Për gjashtë ditë, në rajonin e Gjilanit, janë evidentuar 31 incidente, kurse janë arrestuar 15 persona, bëhet e ditur përmes raporteve të policisë së këtij...

Ndërron jetë në QKUK i aksidentuari javë më parë në Bresalc

  Ka ndërruar jetë në QKUK një person i gjinisë mashkullore i cili javë më parë kishte marrë lëndime të rënda në një aksident trafiku...

18 aksidente trafiku e 910 tiketa të shqiptuara gjatë së dielës

  Vetëm gjatë të dielës në Kosovë kanë ndodhur 18 aksidente në trafik. Vetëm gjatë ditës së djeshme në tërë vendin tonë kanë ndodhur 18 aksidente...

Kërkesë për paraburgim ndaj të dyshuarit që vuri në qarkullim barëra të dëmshme

  Prokuroria Themelore në Gjilan, dje rreth orës 18:00h, ka ndaluar të dyshuarin B.K., në kohëzgjatje prej 48 orësh, ndërsa sot ndaj tij ka paraqitur...

Caktohet masa e paraburgimit ndaj të pandehurit I. Sh.

  Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 (tridhjetë) ditësh të pandehurit...

Caktohet masa e paraburgimit ndaj të pandehurit A. I.

  Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 (tridhjetë) ditësh të miturit...

Ndalohet i dyshuari që shantazhonte të dëmtuarën me foto dhe video intime

  Prokuroria Themelore në Gjilan, sot rreth orës 13:40 minuta, ka ndaluar të dyshuarin I.SH., në kohëzgjatje prej 48 orësh, për shkak të dyshimit se...
-->