7.6 C
Gjilani
Tuesday, June 25, 2019

Petriti dhe Haliti bisduan lidhur me projektin e Fondacionit të Mileniumit të Kosovës

  Kryetari i Komunë së Vitisë, Sokol Haliti, është pritur sot në një takim nga drejtori Ekzekutiv i Fondacionit të Mileniumit të Kosovës, Petrit Selimi,...

Viti: Gërmova e Sadovina e Jerlive prej mbrëmë me ndriçim të rrugëve kryesore

  Është përuruar dje projekti i ndriçimit në fshatin Gërmovë, që përshkon rrugën deri në Sadovinë të Jerlive. Gjithashtu, projekti I ndriçimit përfshin edhe pjesën...

Viti: Janë ndarë certifikata për mësimdhënës

  Janë ndarë sot certifikata për mësimdhënës të komunës së Vitisë, të cilët kanë ndjekur një trajnim të organizuar nga Sindikata e Bashkuar e Arsimit...

Përcillen nga afër projektet që po realizohen në komunën e Vitisë

  Rregullimin e parkut ambiental tek shkolla fillore në fshatin Kabash, dy rrugë bujqësore, njëra në fshatin Drobesh, afër tregut aktual të kafshëve dhe tjetra...

Nis të pastrohet përroska që përshkon qytetin e Vitisë

  Drejtoria e Shërbimeve Publike, në Viti, ka filluar pastrimin dhe hapjen e përroskës që përshkon qytetin e Vitisë në drejtim të Pozheranit. Nexhmedin Jakupi-drejtor i...

Prehet plepi që rrezikonte jetën e qytetarëve

  Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë, respektivsht Njësia e Zjarrfikësve dhe Shpëtimit të Vitisë, pas kërkesave të disa qytetarëve ka intervenuar në prerjen e...

Homazhe pranë bustit të atdhetarit Hasan Ali Remniku

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtorë dhe kryesuesi i Kuvendit Komunal, Naim Pira, dhe të tjerë, kanë bërë, sot, homazhe pranë...

Viti: U dha shfaqja teatrale “Në botën e fabulave”

  Sot, në teatrin e qytetit të Vitisë, brenda Shtëpisë së Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” në Viti, u dha shfaqjeje teatrale “Në botën e...

Viti: Kanë filluar punimet parapërgatitore për asfaltimin e rrugës “ Hebib Sejdiu”

  Në Viti, dje, kanë filluar punimet parapërgatitore për asfaltimin e rrugës “ Hebib Sejdiu”. Me këtë rast Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti...

Shikohen punimet e ndërtimit të palestrës sportive në Drobesh

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe kryesuesi i Kuvendit Komunal, Naim Pira kanë vizituar dje fshatin Drobesh për të parë nga afër...
-->