Sunday, April 5, 2020

Pastiço me qumësht dhe vezë, e ngrohtë me shije speciale

  Pastiçoja është një recetë klasike që mrekullon me shijen e saj si të rriturit dhe të vegjlit. Ju sjellim një tjetër mënyrë të përgatitjes së...

Ja si të përgatisni sanduiç me pulë dhe pesto

  Një recetë e bukur dhe mjaft e shijshme. Për të gjithë ata që nuk kanë kohë të humbasin në kuzhinë, shikoni këtë recetë të lehtë...