Wednesday, September 30, 2020

Lagja e Zabelit nuk i beson më politikës së gënjeshtrës e izolimit, njëzëri do...

  Zabeli ka filluar të kthehet fuqishëm në Partinë Demokratike të Kosovës. Partia e cila brenda saj ka dijen, guximin e përkushtimin. Koha kur Zabeli është...

Rexhep Kadriu: Falemnderit vendlindja ime, Përlepnica ime

Për punë e ndershmëri, jam frymëzuar nga Zijah Shemsiu, Xhavit Ahmeti, dhe nga gjithë ato gra e burra që dhanë shumë për lirinë e...

Malisheva me PDK-në. Orientohen kah zhvillimi e integrimi, e jo kah stagnimi e izolimi

Qytetarët e Malishevës janë më të vendosur se kurrë. Me votë do t’i izolojnë izoluesit dhe mashtruesit. Me votë do ta ngrisin zhvillimin e...

Velekinca s’lëshon më pe, të dielën krejt bashkë për ndryshim

Banorët e Velekincës nuk kanë më kohë për të humbur, ndryshimin e qeverisjes e shohin të pashmangshëm e të domosdoshëm. Nuk do të lëshojnë...

AAK-PSD: Duhet të mendohet për salla më të mëdha, sonte e vogël ishte në...

Përlepnica e ilegales, ishte prijëse e proceseve të rëndësishme në kohëra të vështira okupimi, për të vazhduar kontributin e pashoq edhe në procesin e...

Mësimdhënësit meritojnë të trajtohen dinjitetshëm

  Me qeverisjen e PDK-së në të kaluarën, mësimdhënësit kanë marrë vëmendjen dhe trajtimin e duhur. Ne nuk flasim si subjektet e tjera. Ne veprojmë për...

Të gjithë në këmbë për Albinin kryeministër

  Banorët e Lagjës Kodra e Dëshmorëve dhe Rrugës së Prishtinës të vetëvendosur në rrugën e drejtë, në rrugën e ndryshimit e në rrugën e...

Takim me bizneset: Bizneset e Gjilanit janë model i zhvillimit të tyre

  Biznesi është promotor i zhvillimit ekonomik. Ne do t’i përkrahim vazhdimisht në të gjitha drejtimet. Në programin e Kryeministrit Kadri Veseli parashihen lehtësira të ndryshme...

Mijëra rugovistë në Dardani, vuloset fitorja e madhe e Vjosës ekipit të uniteti të...

  Mijëra aktivistë, veprimtarë e simpatizantë të Lidhjes Demokratike të Kosovës në lagjet, Dardani I dhe Dardania II në Gjilan, i kanë dhënë mbështetje rekorde...

LDK e Gjilanit garanton angazhim maksimal për përmirësimin e pozitës së shërbyesve civil

  Organizuar nga Shtabi Zgjedhor i Lidhjes Demokratike të Kosovës, në Gjilan është mbajtur sot takimi me shërbyesit civil, për t’ua prezantuar platformën për avancimin...