7.6 C
Gjilani
Monday, March 25, 2019

Asgjë speciale

  Prishtinë, 13 mars 2013 - Asociacioni i Komunave Serbe do t’i ketë të njëjtat organe sikurse Asociacioni aktual i Komunave të Kosovës. Pra, do ta...

Thaçi: Deklaratat e Nikolliqit, gënjeshtra të kulluara

  Prishtinë, 12 mars 2013 - Qeveria e Kosovës pret sqarime nga Bashkimi Evropian në lidhje me deklaratat e presidentit të Serbisë,Tomisllav Nikolliq, të bëra të...

Marrëveshja për asociacionin më 28 mars?!

  Bruksel, 12 mars 2013 - Presidenti i Serbisë, Tomisllav Nikolliq, ka thënë se “Prishtina ka lëshuar pe për çështjen e juridiksionit të komunave serbe në...

Kosovë: Mungesë e kuadrove akademike

  Prishtinë, 11 mars 2013 - Kosova ka mungesë të kuadrove akademik në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, Teknologji informative dhe Mjekësi, bëjnë të ditur për...

BE nis javën diplomatike për marrëveshjen

  Bruksel, 11 mars 2013 - Takimi i radhës në nivel kryeministrash ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, që pritet të mbahet më 20 mars në Bruksel, nga...

Vrasje në Gjakovë

  Gjakovë, 11 mars 2013 - Me datë 11/03/2013 rreth orës 13:40 Policia e Kosovës, Stacioni Policor në Gjakovë, është njoftuar nga emergjenca e spitalit rajonal...

Demonstratat e 11 marsit, – nismë për rikthimin e identitetit kombëtar

  Muaji mars i vitit 1981, përkatësisht 11 marsi i atij viti, pati shënuar epokën e rikthimit të identitetit të mirëfilltë kombëtar. Demonstratat gjithpopullorë të...

Fanatiku i drogës

  Podujevë, 11 mars 2013 - Sabri Berisha maskohej si besimtar i devotshëm, ndërkohë që zhvillonte biznesin e tij të drogës. Bashkëpunëtorë kishte disa shtetas të...

Presion mbi opozitën

  Prishtinë, 11 mars 2013 - Baronesha Catherine Ashton, përveç takimeve me zyrtarë institucionalë, të enjten do të takohet edhe me përfaqësues të opozitës, Isa Mustafën...

Dykuptimësia e Asociacionit të komunave serbe

  Prishtinë, 10 mars 2013 - Janë dy qasje , për pushtetin që duhet ta ketë Asociacioni i komunave serbe. Njëra është mbarë, e tjetra mbrapshtë,...
-->