Sunday, April 5, 2020

Krijimi i zonës ekonomike, – i dobishëm për Anamoravën

    Gjilan, 14 shkurt 2013 -Klubi i Gazetarëve " Beqir Musliu " në Gjilan të ejtën ka mbajtur debatin e radhës me temën " Zona...

Qumështi i dyshimtë: Autoritetet thonë se “tregu është i kontrolluar”

  Prishtinë, 12 shkurt 2013 - Organizatat joqeveritare për mbrojtjen e konsumatorit, kanë ngritur përsëri shqetësimin lidhur me mosarritjen e rezultateve të analizave të qumështit dhe...

Vit me humbje

                            Prishtinë, 11 shkurt 2013 - Një analizë e organizatës STRAS tregon se sektori bankar në Kosovë ka hyrë në një situatë shqetësuese, i karakterizuar me...

Investimet në energjetikë – interesim pa rezultate

                                Prishtinë, 9 shkurt 2013 - Sektori i energjisë kohëve të fundit ka qenë në fokus të interesimit të investitorëve potencialë ndërkombëtarë. Banka Evropiane për Rindërtim dhe...

BE diskuton për buxhetin

                            Bruksel, 7 shkurt 2013 - Liderët e Bashkimit Evropian takohen sot në Bruksel, në përpjekje për të arritur marrëveshje për buxhetin shtatëvjeçar të bllokut. Shpenzimet e...

FMN vazhdon ndihmën për Afganistanin

                        Nju Jork, 5 shkurt 2013 - Fondi Monetar Ndërkombëtar ka bërë të ditur se autoritetet e tij dhe ato afgane kanë arritur marrëveshje për një...

MTI emëron Atasheun e parë Ekonomik në Bruksel

Prishtinë, 4 janar 2013 - Ministria e Tregtisë dhe Industrisë prezantoi Atasheun e parë Ekonomik, z. Artan Mehmeti, i cili ka për qëllim promovimin...

ASK: Çmimet u ngritën për 1.2%

Prishtinë, 21 dhjetor 2012 - Agjencia e Statistikave i Kosovë, Departamenti i Statistikave të Ekonomisë dhe Llogarive kombëtare, ka publikuar Indeksin e Çmimeve të...

Obama, Boehner – takim për krizën fiskale

  ShBA, 10 dhjetor 2012 - Presidenti Barack Obama dhe kryesuesi i Dhomës Përfaqësuese të Kongresit të Shteteve të Bashkuara, John Boehner, janë takuar për bisedime...