Wednesday, April 8, 2020

Perëndia nuk do të humbas askush, do që të gjithë të vijnë në pendim

Jeta jonë i gjason një qiriu që digjet pa pushim. Qoftë edhe sikur askush të mos e dijë me saktësi se sa ditë na...

TRISHTIMI – Dritëro Agolli

    Po iki me trishtim i zhgënjyer nga miqtë E mbylla dhe derën që rrinte e hapur Për lajkatarët, për rrenacakët e smirëzinjtë Që shtireshin engjëj të dashur. Ku...

Bëhu njeri i mirë !

  Nëse dëshiron të gjesh Parrajzën (Xhenetin) teksa je në këtë botë bëhu njeri i mirë me çdokend. Mos mbaj mllef dhe urrejtje në zemër...

Emrin e ka Dashuri – Ali Podrimja

Për këtë tokë gjaku ka rrjedhur e prindërit tanë kryet e kanë lënë;  kambana të mëdha kanë mbetur në jetën tonë për këtë tokë ata që...

Ditët e fundit të vitit

Dhjetori. - Muaji i fundit i vitit... - U ofrua koha e llogarisë përsëri... - E dini se në fund të vitit kompanitë bëjnë...

Saimir Strati thyen rekordin e shatë në Prishtinë

Shkruan: Ilir MUHARrEMI I pasionuar pas thyerjes së rregullit, artin e ka në shpirt, por jo në përfitim material. Më i shpejtë se koha, rrufe që...