Tuesday, July 14, 2020

Entela Kasi fituese e “Penës së Flakës”

  Entela Kasi me poezinë e saj “Nëse bota është e egër, Anja...”, ishte fituese e “Penës së Flakës”, aktivitet ky letrar që organizohet në...

Viti: Fitues i vendit të parë për recitim Jetmir Elezi nga Kaçaniku

  Në kuadër të aktiviteteve që po zhvillohen me rastin e manifestimit tradicional kulturo-sportivë “Flakadani i Karadakut 2018”, në program, sot, kanë qenë garat rajonale...

Recitime dhe lexime poezish, kushtuar të rënëve në luftën çlirimtare

  Ndër aktivitetet e shumta të organizuara nga Komuna e Gjilanit për 20 vjetorin jubilar e Çlirimit të Kosovës, respektivisht të Gjilanit, sot lexuesit e...

Vetvetja më mungon

  Biser Mehmeti Përsëri vetvetja më mungon E bota hesht para stuhisë Në krahun e majtë druri Përtej degëve vetëm harresa Në krahun e djathtë guri Përtej kullave vetëm heshtja Jeta plot...