Tuesday, January 26, 2021

Ne jemi objekte të dashurisë së Perëndisë

Njeriu ka nevojë për dashuri, ashtu siç ka nevojë bima për ujë. Dashuria duhet te jepet edhe të merret. Tragjedi është që shumë vetë...

PËRKUJTIM PËR HOXHË MULLA RIFAT JASHARI‏

  Hoxhë i nderuar Rifatë Jashari, vdiq o ndërroi jetë, sidoqoftë, pasi jetoi gjatë sa e la Zoti vetë. Kush nuk ngihet me ymër dhe...

Mirësjellja

Mirësjellja është tërësia e fjalëve dhe veprimeve që ka urdhëruar feja dhe i ka pranuar logjika e shëndosh, të cilat bëhen për të gëzuar...

FEJA ËSHTË KËSHILLË

Çdo përson ka nevojë për këshilla në çfarëdo lloj gjendje që ndodhet. Në qoftë se një besimtar nuk mund të gjej në rrethin e...

Jeta kalon si uji në lum

      Me të vërtetë jeta kalon shpejtë. Kushdo që pyetet se sa shpejtë i kanë shkuar vitet e jetës, do të përgjigjet kështu. Cili nga...

Mirësjellja

Mirësjellja është tërësia e fjalëve dhe veprimeve që ka urdhëruar feja dhe i ka pranuar logjika e shëndosh, të cilat bëhen për të gëzuar...

Vlera e dashurisë

    Një nga vlerat dhe pasuritë më të mëdha që Zoti ka krijuar dhe vendosur në zemrat e njerëzve është edhe komunikimi, i cili tërheq...

Bëhu lule që çel gonxhe, – në një degë me gjemba

    Formimi i mendimeve pozitive në mendjen e njeriut dhe demonstrimi në vepra të mira e të dobishme i ngjan daljës së burimit të pastër,...

DASHURIA

    Dashuria është vyrtyti më i lartë, ngaqë e gjithë bota është krijuar si rezultat i dashurisë. Për arsye se gjithësia është krijuar si rezultat...

Ne jemi objekte të dashurisë së Perëndisë

  Njeriu ka nevojë për dashuri, ashtu siç ka nevojë bima për ujë. Dashuria duhet te jepet edhe të merret. Tragjedi është që shumë vetë...