Tuesday, January 28, 2020

Priste trinjakë, lind një vajzë me tri kokë

  Ngjarjet e pazakonta po bëhen gjithnjë e më të pranishme. Priste trinjakë por ka lindur një fëmijë me tre kokë.  Lajmi shokues vjen nga...

Vaksina e re për diabet të tipit 1 ndal reagimin imun të trupit

  Në vaksinë gjendet ADN e modifikuar me formën e zëvendësuar të insulinës, e gjatë 12 javëve niveli i insulinëska mbetur i qëndrueshëm pa efekte...

Blero, skena “hot” në videoklip

  Ai është bashkëshort dhe baba i devotshëm, por kur bëhet fjalë për punën është i gatshëm t’i bëjë të gjitha. Së fundmi, ai e...

Mos e kritikoni atë tërë kohën!

  Ka aq shumë rregulla, libra dhe këshilla atje jashtë që na tregojnë se çka duhet të bëjmë sa nganjëherë e kemi të vështirë të...

Ndikimi i muzikës tek foshnjat

  Muzika luan një rol shumë të madh në jetën tonë. Ajo mund të ket një ndikim shumë të madh gjatë shtatzanisë dhe gjatë lindjes....

Shkencëtarët britanikë, projekt për zbulimin e alienëve

  Shkencëtarët britanikë janë duke koordinuar një projekt të përbashkët për kërkimin apo kapjen e sinjaleve jashtëtokësore. Akademikë nga 11 institute, kanë krijuar një rrjet...

Infeksionet verore të zorrëve

  Kryesisht manifestohen në formë më të lehtë si grip i lukthit, e shkaktarët më të shpeshtë janë nga familja e enteroviruseve, në mesin...

“50 Cent” në telashe

Rrezikon deri në 5 vjet burg dhe një gjobë prej 46 mijë dollarë reperi “50 Cent”. Ai akuzohet për dhunë shtëpiake në dëm të...

Lamtumirë stresit të bagazheve

  Lamtumirë stresit të zhdukjes së bagazheve! Valixhja e së ardhmes është “inteligjente”. “Bag2Go”, e sapo prezantuar nga kompania Airbus, është e pajisur me sinjal GPS...

Vdes nga infektimi prej maceve të saj

  Një grua e dashuruar pas maceve ndërroi jetë në mënyrë të parakohshme, në moshën 59-vjeçare…. e vrarë prej 15 maceve të saj. Ishte ky...