7.6 C
Gjilani
Thursday, July 18, 2019

Gjërat nga të cilat asnjëherë nuk duhet të turpëroheni

  Kristen Butler njëherë kishte thënë se asnjëherë nuk duhet të kemi turp nga vetvetja dhe i kishte inkurajuar të gjithë që të jenë krenar...

7 strategji që duhen ndjekur me njerëzit negativë

  Njerëzit negativë janë shumë pesimistë dhe do të mërzisnin këdo. Nëse nuk tregoheni të kujdesshëm ata mund t’ju përfshijnë juve në kaosin e tyre,...

Pesë mënyra për të lënë cigaren

  Duhanpirësit që përpiqen të reduktojnë sasinë e cigareve që pinë kanë më pak shanse ta lënë përfundimisht se ata që thjesht heqin dorë një...

Përse leximi është më i rëndësishëm sesa çdo gjë tjetër

  Në botën e sotme, gjithçka ka të bëjë me rrjetet sociale dhe shfletimin e tyre. Kjo e ka bërë aktivitetin e leximit të rrallohet dhe...

Si ta filloni një bisedë me dikë, kudo dhe në çfarëdo kohe

  A dëshironi të dini si t’i flisni një personi krejtësisht të panjohur dhe ta filloni një bisedë me të? Fatkeqësisht nuk ka ndonjë ilaç i...

Katër arsye përse nuk ju zë gjumi natën, këshilla si të flini më mirë

  Mund të këtë një mori arsyesh se përse nuk ju zë gjumi gjatë natës. Arsye të cilat fillojnë që nga problemet shëndetësore deri dek stresi...

Fjalët që nuk duhet t’ju thoni fëmijëve

  Të ruash qetësinë kur fëmijët bëjnë pikërisht të kundërtën e asaj që u thuhet, duket thuajse e pamundur. Pikërisht në këto situata, specialistët kanë konstatuar...

Njerëzit e mirë falin mijëra herë, por kur ikin, nuk kthehen më kurrë

  Në një botë që po pakësohet gjithnjë e më shumë në vlera dhe principe, bëhet gjithnjë e më e vështirë të dish se kujt...

Krijoni një rutinë të fuqishme mëngjesi

  Filloni duke u zgjuar dy orë më herët se zakonisht. Po, e dimë; kjo tingëllon e tmerrshme. Por provojeni. Mund të funksionojë për ju. Njëra...

Këshillat që ju duhen për t’u mbrojtur nga i nxehti

  Kemi hyrë në ditët më të nxehta të vitit dhe gjatë kësaj periudhe është e rëndësishme që të kujdeseni për shëndetin tuaj, pasi i...
-->