Tuesday, January 28, 2020

Si të zgjohet dëshira për mësim te fëmijët me tri veprime

  Ekzistojnë disa veprime me ndihmën e të cilave prindërit mund t’i ndihmojnë fëmijës në zgjimin e dëshirës për mësim Shpesh fëmijët e humbin dëshirën për...

Fundet që do të jenë trendi në 2020-ën

  Cilat do të jenë modelet ‘top’ të pranverës 2020? Fundet me pala dhe ato prej lëkure do të jenë ende në qendër të vëmendjes...

Disa arsye se përse duhet ta monitoroni aktivitetin e fëmijës në internet

  Disa nëna, baballarë dhe gjyshër janë në dilema se a duhet monitoruar fëmijët në internet apo jo. Shumë prej tyre nuk duan ta bëjnë këtë...

Shfrytëzimi i fundjavave, çelës për produktivitet në punë

  Studimet e fundit kanë arritur në një përfundim të kënaqshëm për të gjithë ata që punojnë dhe vërtet e ndjejnë nevojën për një pushim. Studiuesit...

Doni që kuleta juaj të jetë gjithmonë plot?

  Një pjesë e madhe e popullatës ankohet për gjendjen financiare, ky po që është një fakt i cili ndikon shumë edhe në gjendjen e...

Përshtateni orarin e punës që të jeni më produktivë

  Të punuarit më shumë a do të thotë se do të përfundoni më shumë? Ky është një keqkuptim i zakonshëm, por e vërteta është...

Kthimi në punë pas festave, si t’i riktheheni rutinës

  Ditët e pushimit gjatë festave janë fantastike për tu rimëkëmbur nga ritmi kaotik i ditëve plot angazhime të vitit por edhe për të kaluar...

Teknika si ta ktheni një ditë në favorin tuaj

  Çdo ditë është e vyer. Ndaj, ka teknika me disa elementë për ta bërë ditën tuaj të bukur. Më poshtë keni disa sugjerime: Pyesni veten...

Disa rregulla të arta se si të kurseni para në vitin 2020

  Por gjithë këto festime janë lajm i keq për portofolin tuaj. Këto janë disa mënyra si të kurseni para në 2020-n. Bëni plan shpenzimet tuaja! Nëse nuk...

Si ta rritni vetëbesimin?

  Ka shumë ngjarje në jetët tona që kërkojnë qetësi dhe vetëbesim të plotë: intervistat e punës, fjalimet publike, takimet e rëndësishme etj. Fatmirësisht, ka shumë...