7.6 C
Gjilani
Sunday, August 25, 2019

Kompjuteri transparent

  Një kompjuter transparent, që u lejon përdoruesve të depërtojnë brenda tij dhe të prekin përmbajtjen dixhitale, është prezantuar në një konferencë të posaçme në...

Shikoni se si duket luksi me vlerë prej 20 milionë dollarë

                              Pronarët e shtëpisë më të shtrenjtë që ndodhet në Atlanta kanë hapur dyert e saj dhe e ftojnë botën për ta vështruar shtëpinë e...

Luftoni stresin me lëng shege

                              Përveç se një burim i pasur antioksidantësh, shega ndihmon edhe për të luftuar stresin. Në këtë përfundim arritën shkencëtarët e universitetit “Queen Margaret” të...

6 mesazhe që trembin burrat

                              Të gjithë ne dashurojmë të dërgojmë mesazhe të shpejta! Mesazhet e shkurtra mund të tregojnë dashurinë tonë të pavdekshme. Ato mund të përmbajnë përkushtimin në rritje...

Pasi i dhanë një copë bukë thatë 12-vjeçarit e ekzekutuan në vend!

  Zemërimin e mbarë botës ka shkaktuar imazhin një djali 12-vjeçar, i cili u ekzekutua në Sri Lanka ngaqë ishte i biri i një udhëheqësi...

Qentë kuptojnë njerëzit

  Qentë janë në gjendje t'i kuptojnë situatat nga perspektiva e njeriut, shumë më shumë se sa që është menduar deri më tash. Kështu thuhet në...

Çka vëren mashkulli te një femër

Shumë femra mendojnë vazhdimisht se cilat janë ato gjëra që meshkujt i vërejnë tek to. Natyrisht, pas linjave trupore dhe atributeve fizike,meshkujt fillojnë t’i vërejnë edhe personalitetin dhe karakterin...

Si të kujdesemi për flokët me probleme?

    26.12.2012 Nuk thonë kot se flokët janë gjysma e bukurisë, por për t’i pasur gjithmonë në gjendjen e duhur, duhet t’u kushtojmë shumë kujdes. Në...

Si të kujdesemi për flokët me probleme

Nuk thonë kot se flokët janë gjysma e bukurisë, por për t’i pasur gjithmonë në gjendjen e duhur, duhet t’u kushtojmë shumë kujdes. Në...

Navia, autobusi që nuk ka nevojë për shofer

Në parkingun e qendrës futuristike të politeknikumit të Lozanës në Zvicër është ekspozuar Navia, autobusi i parë që funksionon totalisht me energji elektrike dhe është...
-->