7.6 C
Gjilani
Monday, April 22, 2019

Stella, makina e parë familjare me energji diellore

  Studentët në Universitetin të Teknologjisë në Eindhoven kanë ndërtuar një makinë me energji diellore, që ata e quajnë “Stella”, e cila është pretenduar të...

Nokia prezanton Lumia 1020 PureView

  Nokia edhe zyratrisht ka prezantuar smartphonin Lumia 1020">1020, i parë i këtij lloji me kamerë 41-megapikselë PureView. Kamera është bazuar në teknologjinë e telefonit...

A e dini se iPhone 5 është telefoni më i kritikuar?!

  Që pas hedhjes në treg në vitin 2012, iPhone 5 është telefoni që ka marrë më shumë reagime dhe kritika nga blerësit. Një në...

Samsung Galaxy S4, telefoni më i pëlqyer në treg

  iPhone 5 radhitet si pajisja “më e urryer” në treg ndërsa Samsung Galaxy S4 me e pelqyera. Duke iu referuar analizave të bëra të...

Vdiq shpikësi i miut kompjuterik

  Shpikësi i miut kompjuterik, Doug Engelbart, ka vdekur në moshën 88-vjeçare. Engelbart ka zhvilluar mjetin qysh në vitet 1960. BBC thotë se lajmin e...
-->