Monday, September 21, 2020

Ja ushqimet më të mira për një organizëm të shëndetshëm

  Ndër prioritet e njeriut kur vjen puna te mirëqenia e organizmit janë: trupi në formë, ushqyerja e shëndetshme dhe shëndeti i mirë. Prioritete që...

Aronia fruti me superfuqi shëruese

  Fruti i Aronisë është më i shëndetshmi në botë, duke ofruar përfitime të mëdha shëndetësore se çdo frutë tjetër. Aronia është një nga tre llojet...

Dobitë shëndetësore të trangujve

  Sigurisht keni dëgjuar se sa mirë është të hani tranguj, por a keni menduar ndonjëherë për dobitë shëndetësore që ka? Ne ju sjellim disa nga...

Mos e derdhni lëngun e orizit, bën mrekulli për shëndetin tuaj

  Stomaku është një makineri e fuqishme në gjenerimin e hor moneve. Këto hormone stimulojnë oreksin dhe ndikojnë në funksionin e pjesëve të tjera të...

Pas moshës 40 vjeçare, rregullat e arta për fizik të fortë e të shëndetshëm

  Mënyra më efikase për të pasur një metabolizëm të shpejtë pas të dyzetave është të keni një masë solide muskulare. Kjo nevojitet edhe për të...

Qumështi i bletës – kurues i shumë sëmundjeve

  Përdorimi i qumështit të bletës po njeh një zgjerim të konsiderueshëm edhe në tregun tonë. Çdo pikë qumështi i bletës është jetë. Vlerësohet si nektari...

Qumësht me hudhra kundër astmës, kollës dhe reumatizmit

  Perimet, frutat dhe erëzat janë pjesë e disa prej kurave më të mira mjekësore që njeriu mund të përdorë kundër shumë sëmundjeve dhe çrregullimeve. Një...

Qumësht me hudhra kundër astmës, kollës dhe reumatizmit

  Perimet, frutat dhe erëzat janë pjesë e disa prej kurave më të mira mjekësore që njeriu mund të përdorë kundër shumë sëmundjeve dhe çrregullimeve. Një...

Sherbela ndihmon tretjen, depresionin dhe kujtesën

  Sherbela është një shkurre e vogël e viseve të ngrohta bregdetare, përherë e gjelbër, me gjethe vezake ose heshtake, të mbuluara me push ngjyrë...

Qershitë shërojnë reumën dhe cermën

  Qershia është jashtëzakonisht e shëndetshme, pasi që përmban vitaminën esenciale C, acidin folik, kalciumin, hekurin, por edhe më të vlefshmin nga të gjithë antocianidin. Ndërsa...