7.6 C
Gjilani
Tuesday, November 13, 2018

Fillojnë punimet në rregullimin e një pjese të qytetit të Vitisë

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar sot punimet që po bëhen në qendër të qytetit të Vitisë, konkretisht për gjatë rrugëve...

Në rrjetin e ujësjellësit do të kyçet edhe Shipashnica e Poshtme

  Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka bërë me dije, se ka nënshkruar marrëveshjen me implementuesin (CDI) e fondeve të Agjencisë Zvicerane për...

Gjilan: Prezantohet projekti për të rinjtë në agrobiznes

Komuna e Gjilanit e cila është përfituese e fondeve të Bashkimit Evropian për projektin  që ka të bëjë me mbështetjen financiare dhe profesionale për...

Përfitojnë nga projekti i Komunës dhe Fondacionit Kosovë-Luksemburg

Në kuadër të projektit për zhvillimin e komuniteteve, i cili po implementohet nëdy fshatra te Komunës së Vitisë, në Sadodovinë të Jerlive dhe Gërmovë,...

Nis shpërndarja e shujtave në shkollat fillore

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati bashkë me bashkëpunëtorë kanë bërë shpërndarjen e kifleve dhe qumështit për nxnësit e ciklit të ulët. Ai tha...

Kastrati: Të thellohet bashkëpunimi mes Komunës së Kamenicës dhe Prishtinës

“Sot bashkë me anëtarë të kabinetit qeverisës, pritëm në takim zyrtar një delegacion të Komunës së Prishtinës, të prirë nga kryetari Shpend Ahmeti dhe...

Nisin rrënimet e objekteve me rrezikshmëri të lartë

Komuna e Gjilanit ka filluar sot largimin e mbetjeve ndërtimore nëpër qytet, të cilat prej kohësh kanë qenë një rrezik potencial për kalimtarët nëpër...

Nderohen veteranët e arsimit, Fehmi Ramadani dhe Avdyl Misini

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur, sot, në takim veteranët e arsimit Fehmi Ramadani dhe Avdyl Minisni. Me këtë rast, në prag...

Maxhuni intervistohet për dëbimin e gjashtë gulenistëve nga Kosova

Komisioni hetimor parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq do të mbajë sot takim, ku do të intervistohet...

Prezantohet dokumenti për dialogun Kosovë-Serbi

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) sot mban konferencën për Media në të cilën GLPS prezanton një propozim për “Minimumin e një Platforme për Dialogun e...
-->