Sunday, January 26, 2020

Pajaziti: Qytetarët e shohin PDK-në si të vetmen alternativë serioze

Gjilan, 10 shtator 2016 -Zenun Pajaziti, kryetar i Degës së PDK-së në Gjilan, njëherit edhe shef i Grupit Parlamentar të PDK-së në Kuvendin e...

Arrestohet Driton Çaushi

Policia e Kosovës sapo arrestoi deputetin e lëvizjes Vetëvendosje, Driton Çaushi. Ai tha se derisa Qeveria e Kosovës është nuk respekton vullnetin e qytetarëve dhe...

Gjilan: Nis ndërtimi i kampusit të shkollave të mesme

Gjilan, 8 qershor 2016 -Komuna e Gjilanit ka nisur sot ndërtimin e kampusit të shkollave të mesme, projekt ky i cili implementohet përmes partneritetit...

Shillova: Në shtëpinë e Pistës janë gjetur pajisje dhe dëshmi që çojnë te vrasja...

  Në emisionin  “Puls” të KTV-së është diskutuar në lidhje me vrasjet e pandriçuara të të figurave politike. Rasti i fundit i këtij lloji është...

Kçiku: Së shpejti nis rregullimi i trotuarit përgjatë rrugës kryesore Lladovë-Zhegër

Gjilan, 7 shtator 2016 -Së shpejti pritet të nis rregullimi i trotuarit dhe një segmenti të kanalizimit fekal përgjatë rrugës kryesore Lladovë-Zhegër. Sali Kçiku,...

Maqedonasit ndalojnë topin me simbolet kombëtare shqiptare

Një ngjarje, gjithsesi e pazakontë për botën normale, por jo aq e çuditshme kur dihen sjelljet e autoriteteve të Maqedonisë ndaj shqiptarëve dhe simboleve...

“Zico TV” nderon Lutfi Hazirin për mbështetjen ndaj festivaleve që promovojnë vlera

Gjilan, 26 dhjetor 2015 -Televizioni “ZICO TV” i ka dorëzuar një mirënjohje kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në shenjë falënderimi për mbështetetjen që...

Qeveria nuk e di numrin e të zhvendosurve nga lufta

Rreth 120 mijë është numri i të zhvendosurve brenda Kosovës dhe në rajon. Është kjo shifër jozyrtare, ngaqë Qeveria nuk ka bazë të dhënash për...

Në tregti dhe hoteleri gjendja higjenike-sanitare e pranueshme

  Gjilan 21 qershor 2013 -Në një mbledhje të Komitetit për Shëndetësi dhe Mirëqenje Sociale (KSHMS), Muhamet Kastrati, shef i sektorit të Inspektoratit Komunal ka...

Lutfi Haziri shtroi iftar në Gjilan

Gjilan, 29 korrik 2013 - Deputeti i LDK-së dhe kryetari i degës së kësaj partie në Gjilan, Lutfi Haziri, shtroi iftar për kryesinë e...