Monday, May 25, 2020

Jeta në Zvicër: Qeveria, dispozita të reja për dëbimin e të huajve me dosje...

  Me vendimin që ka marrë Këshilli Federal është bërë një ndryshim në rregullore, me çfarë sigurohet që të gjitha informatat mbi përfshirjen në delikte...

Shiten dhjetëra dorëshkrime të Martin Luter Kingut

  Një shtëpi ankandesh në Nju Jork thotë se dhjetëra dorëshkrime, përfshirë shënime e letra, të Martin Luter Kingut, janë shitur për më shume se...

Invalidët civilë po përballen me skamje

Drejtues të Shoqatës së të Plagosurve Civilë nga Minat i janë drejtuar Qeverisë së Kosovës me kërkesë që të rriten pensionet për invalidët civilë...

Kandiq: Serbia e sotme, më e errët se ajo e viteve të nëntëdhjeta

  Natasha Kandiq, koordinatore e Koalicionit për KOMRA – Komisionit rajonal për vërtetimin e fakteve për krimet e luftës dhe shkeljet e tjera të rënda...

Përsonave me nevoja iu sigurohet qasje e barabartë në qarkullim dhe shërbime

Viti, 18 maj 2016 -Komuna e Vitisë në bashkëpunim me projektin DEMOS, i cili zbatohet nga Helvetas –Swiss Intercooperation, kanë realizuar projektin e përbashkët...

LSDM: Manifesti, një tentim i dështuar i Gruevskit për rikthim në jetën politike

  Lirim Shabani Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë e ka hedhur poshtë propozim Manifestin e OBRM-PDUKM-së për dalje nga kriza e tanishme politike e vendit, njofton Telegrafi...

Veseli: Dita e Pavarësisë së ShBA-së është ditë e bekuar edhe për ne

  Kryetari në detyrë i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka uruar popullin amerikan me rastin e 241-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara...

Haziri: Kontributi i përbashkët mund të sjellë rezultate edhe më të mira

Gjilan, 23 janar 2015 -Sot është nënshkruar Memorandumi I Mirëkuptimit në mes të Komunës së Gjilanit dhe UN ËOMEN për bashkëfinancimin e aktiviteteve që...

Viti: Hapet ekspozita për vlerësimin preliminar të tokës

  Në Viti është hapur një ekspozitë, e cila ka të bëjë me vlerësimin preliminar të tokës në territorin e komunës së Vitisë. Qytetarët do...

Vrasja dhe plagosja në Ponesh, – pasojë e motivit të ultë

    Gjilan, 21 janar 2013 -Vrasja mizore dhe plagosja në fshatin Ponesh të Komunës së Gjilanit, të shtunën e javës së kaluar, është dënuar edhe...