7.6 C
Gjilani
Monday, March 25, 2019

Muhamad Al Najad nga Kuvajti, viziton Komunën e Kamenicës

  Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati bashkë me u.d drejtoreshën e Arsimit, Mirhane Morina, kanë pritur në takim drejtorin për Projekte për Ballkan,...

Gjilan: Hapet Panairi i Punës, 40 kompani ofrojnë 500 vende pune

  Është hapur të enjten në Gjilan Panairi i Punës, i cili organizohet në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Agjencinë e...

NJKDNJ ka mbajtur takimin e rradhës, në lidhje me organizimin e eskurzioneve të nxënësve

  Njësia Komunale për të Drejtat e Njeriut (NJKDNJ) së bashku me Ekipin Komunal për Rekomandime lidhur me aktivitete jashtëshkollore, kanë mbajtur takimin në SHMLP...

Sllatina e Ulët zgjodhi kryetar të fshatit, Neritan Demelezin

  Banorët e Sllatinës së Ulët, kanë zgjedhur të mërkurën Këshillin e fshatit që do të përbëhet prej 9 anëtarëve. Nga 19 qytetarë prezent në...

20 vjet nga ndërhyrja e NATO-s; Kosova, mirënjohje të përjetshme

  Rrugë të mbushura me flamuj amerikanë, murale të tjera që falënderojnë NATO-n, si dhe dy djem të quajtur Toni Bler dhe Klinton… Kosovarët nuk njohin...

Në Debelldeh e Goden janë zgjedhur Këshillat e fshatrave

  Në fshatrat Debelldeh dhe Goden janë mbajtur zgjedhjet për kryetar dhe anëtarë të këshillave të këtyre fshatrave. Në fshatin Debelldeh, kryetar i Kshillit të...

KPF: Opozita nuk përkrah propozimet për nënkryetar dhe zëvendëskryesues për komunitete

  Komiteti për Politikë dhe Financa (KPF), në mbledhjen e të mërkurës, të kryesuar nga Shpresa Kurteshi-Emini, ka shqyrtuar dhe rekomanduar për Kuvend Komunal, raportin...

Gjilani me trajnime intensive për projektet e Komisionit Evropian

  Në Komunën e Gjilanit gjatë kësaj jave janë duke u mbajtur trajnimet intensive për kthimin në investime në fushën e agro-kulturës dhe agro-biznesit për...

Gjilan: U debatua Plani Zhvillimor Komunal

  Në debatin e Klubit të Gazetarëve “Beqir Musliu” në Gjilan, u debatua rreth temës: "Plani Zhvillimor Komunal dhe Hartat Zonale,- dokument ky që u vlerësua si...

Komuna e Gjilanit dhe Ministria e Tregtisë konfirmojnë bashkëpunimin për zonën ekonomike

  Nënkryetari i Komunës së Gjilanit Arbër Ismajli, me bashkëpunëtorët e tij, ka pritur sot në një takim pune këshilltarin politik të ministrit Shala, Enver...
-->