7.6 C
Gjilani
Wednesday, June 26, 2019

Pakistan: U vranë pesë vullnetare të vaksinimit për poliomielit

  Karaçi, 18 dhjetor 2012 - Pesë punëtorë të angazhuara në vaksinim kundër poliomielitit në Pakistan janë vrarë dhe kjo ka shkaktuar pezullimin e këtij...

Panetta urdhëron vendosjen “Patriot”-ve në Turqi

  ShBA, 14 dhjetor 2012 - Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Leon Panetta, ka nënshkruar urdhrin për dërgimin e dy raketave "Patroit" dhe të 400 trupave në...

Kina dënon tre ujgurë me vdekje

  Pekin, 11 dhjetor 2012 - Një gjykatë në rajonin e trazuar kinez Xinjiang, ka dënuar tre persona me vdekje pasi që i gjeti fajtor...

Mandela vuan nga infeksioni në mushkëri

Afrikë e Jugut, 11 dhjetor 2012 - Ish presidenti i Afrikës Jugore, Nelson Mandela po vuan nga një infeksion në mushkëri. 94 vjeçari është shtruar...

Vdes në rrugë fëmiu, askush nuk reagon

  Pekin, 11 dhjetor 2012 - Një incident i rëndë ka ndodhur në Kinë ku një autobus ka shkelur një fëmijë 5 vjeçar. Këtë video e...

UNHCR regjistron 500 mijë refugjatë sirianë

  Gjenevë, 11 dhjetor 2012 - Agjencia për refugjatë e Kombeve të Bashkuara thotë se numri i sirianëve që kanë ikur nga dhuna në vendin...

BE edhe formalisht pranon Çmimin Nobel për Paqe

Oslo, 10 dhjetor 2012 - Liderët e Bashkimit Evropian kanë pranuar edhe formalisht Çmimin Nobel të Paqes 2012. Liderët e tri institucioneve kryesore të BE-së, presidenti...
-->