7.6 C
Gjilani
Wednesday, August 21, 2019

Fëmija në xhami në ditën e parë të Ramazanit

  Një fëmijë është parë në mesin e pjesëtarëve të komunitetit musliman të cilët po kryenin faljen e mesditës në Xhaminë e Madhe në Strasburg...

Vdes nga infektimi prej maceve të saj

  Një grua e dashuruar pas maceve ndërroi jetë në mënyrë të parakohshme, në moshën 59-vjeçare…. e vrarë prej 15 maceve të saj. Ishte ky...

Gjeniu 2-vjeçar

  Një djalë 2-vjeçar anglez është bërë anëtari më i vogël në moshë i Mensës, shoqëria më e vjetër dhe prestigjioze e njerëzve që konsiderohen...

Raketa e Koresë së Veriut kushtoi “pesë vite bukë”

  Korea e Veriut lëshoi ditën e mërkurë një satelit në hapësirë, në atë që konsiderohet si hapi më i rëndësishëm i programit raketor të...
-->