Saturday, April 4, 2020

Fshati që në pak minuta u kthye në ishull

  Ishte një fshat turistik, tashmë është një ishull, ndoshta edhe më turistik se më parë. Bëhet fjalë për Mont St Michel, një fshat mesjetar në...

Kinezët për 4 muaj ndërtojnë ndërtesën më të lartë në botë

Punimet për hedhjen e themeleve të një rrokaqielli prej 838 metrash, që do të jetë ndërtesa më e lartë në botë, filluan në një...

Ai është femër, ajo është mashkull

Londër,  korrik 2013 - Arin Andrews dhe Katie Hill duken një çift shumë normal të rinjsh dhe është shumë e vështirë të besohet se...

Një indus pohon se ka 141 vjet

Indusi  Feroz Ud Din Mir, i cili ka dhjetë fëmijë, pohon se është peroni më i moshuar në botë, meqë ka 141 vjet. Siç transmeton...

Kanada: “Gjendet” pas 52 vjetësh

Gruan të konsideruar të vdekur, pasi që kishte humbur qysh para 50 vjetësh në perëndim të Kanadasë, policia e ka gjetur këto ditë në...

Fshati që do të marrë rreze dielli përmes pasqyrave

Një fshat i zymtë norvegjez për herë të parë do të marrë rrezet e diellit dimëror këtë vit. Autoritetet do të vendosin pasqyra gjigante...

Fëmija në xhami në ditën e parë të Ramazanit

  Një fëmijë është parë në mesin e pjesëtarëve të komunitetit musliman të cilët po kryenin faljen e mesditës në Xhaminë e Madhe në Strasburg...

Vdes nga infektimi prej maceve të saj

  Një grua e dashuruar pas maceve ndërroi jetë në mënyrë të parakohshme, në moshën 59-vjeçare…. e vrarë prej 15 maceve të saj. Ishte ky...

Gjeniu 2-vjeçar

  Një djalë 2-vjeçar anglez është bërë anëtari më i vogël në moshë i Mensës, shoqëria më e vjetër dhe prestigjioze e njerëzve që konsiderohen...

Raketa e Koresë së Veriut kushtoi “pesë vite bukë”

  Korea e Veriut lëshoi ditën e mërkurë një satelit në hapësirë, në atë që konsiderohet si hapi më i rëndësishëm i programit raketor të...