7.6 C
Gjilani
Tuesday, May 21, 2019

Ja kush janë të gjithë kandidatët shqiptarë për zgjedhjet në Parlamentin Evropian

  Zgjedhjet për Parlamentin Evropian do të mbahen më 23 deri 26 maj, derisa janë edhe disa kandidatë shqiptarë Zgjedhjet evropiane të vitit 2019 do të...

Habibe Duraki, nënkryetare e një komune të Belgjikës

  Shqiptarët janë të shpërndarë kudo në botë, e disa kanë arritur edhe pozita udhëheqëse në vendet ku jetojnë. Habibe Duraku është një prej tyre. Ajo...

Shqiptarët e suksesshëm në Amerikë

  Që prej 15 vitesh operojnë me një biznes automjetesh luksoze me qera në Amerikë. Kjo kompani ka nën pronësi 450 automjete dhe 230 të...

Pesë shqiptarë garojnë në zgjedhjet e Belgjikës dhe të BE-së

  Amet Gjanaj, Luiza Duraki, Habibe Duraki, Avni Gjanaj dhe Qendresa Gerlica janë pesë shqiptarë nga Partia Socialiste belge që do të garojnë në zgjedhjet...

Gjermania mirëpret kërkesën që shqipja të futet në listën e gjuhëve për testimin e...

  Ambasadori i Shqipërisë në Gjermani, Artur Kuko, dhe ai i Kosovës, Beqë Cufaj janë takuar me Sekretarin e Shtetit në Ministrinë e Tregtisë dhe...

Gratë përkrahin propozimin që Valdete Hotit t`i jepet çmimi “Gruaja e Vitit”

  Propozimi që humanistes Valdete Hoti Selimi t`i jepet çmimi “Gruaja e Vitit” në komunitetin shqiptar të Zvicrës, është përqafuar nga një numër i madh...

Ku jetojnë e punojnë shqiptarët

  Numri i emigrantëve shqiptarë në Itali ishte 440 mijë. Të huajt në Itali përbëjnë 5% të totali të popullsisë italianë. Ndër të huajt atje,...

Kapet rrjeti që punësonte ilegalisht shqiptarët dhe nuk ua paguante rrogat

  Tre të dyshuarit kryesorë, shtetas të Maqedonisë dhe të Gjermanisë akuzohen se, përveç që i kanë kontrabanduar shqiptarët, ata po ashtu edhe i kanë...

Shqiprim Thaçi, kandidat për Parlamentin Evropian

  Një djalë me personalitet kompleks të artistit, aktivistit dhe profesionistit, Shqiprimi, ka jetuar në Zvicër, Kosovë, Gjermani, për t'u vendosur përfundimisht në pjesën gjermanofone...

Parada Shqiptare 2019 në New York, i dedikohet Çamërisë

  Në takimin e parë të Paradës Shqiptare për vitin 2019 organizatat shqiptare në Nju-Jork u mblodhën në shtëpinë e “Vatrës” në Bronx të Nju-Jorkut.  Organizatat...
-->