Saturday, June 19, 2021

Në Gjilan inaugurohet shtëpia e Rexhep Kqikut, shkon në 160 numri i shtëpive të...

0
  Është inauguruar shtëpia për familjen pesë anëtarëshe të Rexhep Kqikut në Lagjen e Vishnjeve, në Gjilan. Pas ceremonisë së inaugurimit, nënkryetari i Komunës, Arbër Ismajli,...

Kurteshi-Emini: Kërkesat për investime kapitale do të merren parasysh gjatë dëgjimeve buxhetore

0
  Komiteti për Politikë dhe Financa, nën drejtimin e kryesueses Shpresa Kurteshi-Emnini ka mbajtur sot takim publik për Kornizën Afatmesme Buxhetore (KAB) për vitin fiskal...

Gjilani në aksion të përgjithshëm për pastrimin e ambientit

0
  Komuna e Gjilanit në muajin qershor, karshi ditëve të lirisë, ka organizuar edhe pastrimin e përgjithshëm të ambientit, hapësirave publike, trotuareve dhe rrugëve. Sot në...

Ismajli: Deri sot janë vaksinuar 5654 gjilanas kundër COVID-19

0
  Komiteti për menaxhimin dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19 në Gjilan, ka mbajtur sot takimin e radhës të udhëhequr nga nënkryetari, Arbër Ismajli, për...

Kanë filluar aktivitetet për Manifestimin Tradicional “Qershori i Lirisë” 2021

0
  Kanë filluar aktivitetet për Manifestimin Tradicional “Qershori i Lirisë” 2021 Për nder të Ditës së Çlirimit të Kamenicës kanë filluar të mbahen aktivitete të ndryshme...

Punëtorët e DShPAI-së vazhdimisht janë në terren të angazhuar në punë

0
  Punëtorët e DShPAI-së vazhdimisht janë në terren, duke u angazhuar në punë Salih Leci dhe Goran Nikoliq, janë dy punëtorët në Drejtorinë për Shërbime Publike,...

Pensionohen tre zyrtarë komunal të Kamenicës: Nexhmije Kallaba, Irfan Dërmaku dhe Nezaqete Klaiqi

0
Për nder të pensionimit të punëtorëve, Nexhmije Kallaba, Irfan Dërmaku dhe Nezaqete Klaiqi, Komuna e Kamenicës përkatësisht, drejtoresha e Drejtorisë së Zhvillimit Ekonomik dhe...

Në Gjilan organizohet informim për cilësinë e ajrit

0
  Në Komunën e Gjilanit sot është hapur fushata për ndërgjegjësim në mbrojtjen e ajrit nga ndotja, duke pretenduar për një cilësi më të lartë...

Ftohen qytetarët, ndërmarrjet publike, shoqërinë civile e organizatat rinore që t’i bashkangjiten aksionit për...

0
  Me qëllim të ruajtjes dhe mirëmbajtjes së vazhdueshme të ambientit sa më të pastër dhe të shëndetshëm, Komuna e Gjilanit, gjatë muajit qershor, ka...

Gjilani nis implementimin e katër programeve në bujqësi, kosto mbi 160 mijë euro

0
  Komuna e Gjilanit, përmes Drejtorisë së Bujqësisë, në bashkëpunim me organizatën Islamic Relief Kosova, me të cilën kryetari Lutfi Haziri ka nënshkruar memorandumin e...