7.6 C
Gjilani
Tuesday, July 16, 2019

Pritet në takim lamtumirës nga kryetari Haliti, togerja e KFOR-it, Kate Marie Vandeberg

  Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur, sot, në një takim lamtumirës togeren e KFOR-it amerikan nga ekipa ndërlidhëse LMT Kate Marie...

AKA akrediton Programin e Studimit Matematikë Arsimore në UP “Kadri Zeka”

  Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA), ka akredituar Programin e Studimit Matematikë Arsimore të Fakultetit të Ri, të...

Deputeti Kinolli ka vizituar Kamenicën

  Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka pritur, sot, në takim deputetin e Kuvendit të Kosovës, Albert Kinolli dhe bashkëpunëtorë të tij. Gjatë këtij...

Fillon sanimi i disa barierave rrugore në qytet

  Sot ka filluar sanimi i disa barierave rrugore të qytetit të Kamenicës. Kompania e kontraktuar është duke punuar intensivisht për riparimin e këtyre rrugëve...

Më shumë se dy aplikantë për një vend në konkursin për pranimin e studentëve...

  Universiteti Publik “Kadri Zeka” në Gjilan, ka mbyllur konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore për vitin akademik 2019-2020. Edhe...

Kryetari Haliti inspektoi punimet që po kryhen në disa lokacione

  Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, i shoqëruar edhe nga kryesuesi i Kuvendit komunal, Naim Pira, kanë vizituar punimet që janë duke u...

Asfaltohet rruga katër korsi Gjilan – Livoç

  Komuna e Gjilanit është duke punuar njëkohësisht në realizimin e kontratave që kapin vlerën e miliona eurove në rrafshin e asfaltimeve të rrugëve dhe...

Komuna e Gjilanit po e përmbyllë asfaltimin e të gjitha rrugëve në lagjen Arbëria

  Komuna e Gjilanit në kuadër të angazhimeve të përditshme për investime në infrastrukturë publike, ujësjellës, kanalizim, trotuare, gjelbrim, ndriçim publik, ka përfunduar asfaltimin e...

Haziri tregon formulën për ta zgjedhur kryetarin e ri të LDK’së

  Kreu i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, thotë se në garën për të parin e LDK’së e mbështet një marrëveshje politike brenda partiake e...

Kryetari i Kamenicës e shpjegon pse e ka emëruar një 21 vjeçar për drejtor

  Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, nëpërmes një postimi në faqen e tij në Facebook iu është përgjigjur reagimeve në lidhje me emërimin e drejtorit...
-->