7.6 C
Gjilani
Monday, February 18, 2019

Kçiku: Së shpejti nis rregullimi i trotuarit përgjatë rrugës kryesore Lladovë-Zhegër

Gjilan, 7 shtator 2016 -Së shpejti pritet të nis rregullimi i trotuarit dhe një segmenti të kanalizimit fekal përgjatë rrugës kryesore Lladovë-Zhegër. Sali Kçiku,...

Kalaja e Pograxhës dhe rruga do të lidhen përmes një ure

  Gjilan, 5 gusht 2013 -Përmes një procesi të gjatë diskutimesh dhe përkushtimi profesional, Komuna e Gjilanit dhe organizata Trashëgimia Kulturore pa Kufij (CHëB), në...

Haradinaj : Nuk ka gjë më të vlefshme për Gjilanin se sa qeverisja e...

  Gjilan, 5 tetor 2013 -Koalicioni Zgjedhor AAK-LDD në Gjilan të shtunën përmes një tubimi ka hapur fushatën zgjedhore, ku kanë marrë pjesë edhe krerët...

Vizitohen disa projekte nëpër lokalitete të komunës së Vitisë

Viti, 16 nëntor 2015 - Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti në shoqërim të kryesuesit të Kuvendit Komunal, Naim Pira dhe  bashkëpunëtorëve tjerë,...

Kadriu: Duhet të ndihmohen bujqit e Stublinës të dëmtuar nga bresheri

  Gjilan,14 qershor 2013 -Në vazhdën e aktiviteteve të radhës së AAK-së, kryetari i AAK-së dega në Gjilan, Rexhep Kadriu ka vizituar fshatin Stublinë për...

Prezentohet projekti GIZ për forcimin e financave publike

  Dardanë, 22 janar 2014 -Kreu i komunës së Dardanës, Begzad Sinani të mërkurën, ka pritur në vizitë zyrtare përfaqësuesit e organizatës GIZ, kryesuar nga...

Nisin punimet për asfaltimin e rrugëve në Sadovinë të Çerkezëve

Viti, 1 qershor 2016 -Kanë filluar punimet për asfaltimin e dy rrugëve në fshatin Sadovinë e Çerkezëve, projekt ky që realizohet në kuadër të...

Komiteti i Arsimit kërkon stimulimin e nxënësve të cilët dalin fitues në gara

  Gjilan, 30 mars 2016 -Komiteti i Arsimit (KA) ka diskutuar të mërkurën për vizitën e delegacionit arsimor në Turqi dhe përfitimet nga kjo vizitë,...

Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatarë me projekt për rininë vitiase

Viti, 8 dhjetor 2015 -Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur sot në një takim përfaqësueset e Rrjetit të Edukatorëve Bashkëmoshatarë (PEN),...

Kadriu kundër privatizimit të objektit të qerdhes së fëmijëve “Integj “ në Gjilan

  Gjilan, 14 qershor 2013 -Lideri i AAK-së dega në Gjilan, Rexhep Kadriu dhe kryesia e këtij subjekti politik kanë reaguar ndaj privatizimit të qendrës...
-->