7.6 C
Gjilani
Monday, February 18, 2019

Gjilani bënë bashkë gjimnazin e Lezhës dhe Gostivarit, Lutfi Haziri thotë se ky është...

  Në kuadër të shënimit të 11-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, organizuar nga gjimnazi “Zenel Hajdini” në Gjilan, është mbajtur një program i...

Universiteti “Kadri Zeka” ka shënuar 11 vjetorin e pavarësisë së Kosovës

  Me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan ka organizuar një program për të shënuar këtë ngjarje historike...

Haziri e Matoshi konfirmojnë se më 28 nëntor do të përfundohet shtrati i...

  Gjatë vizitës së punimeve në ndërtimin e pjesës së epërme të shtratit të lumit Mirusha kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri dhe ministri i Mjedisit,...

U mbajt sesioni informues për grante në mbështetje të fermerëve për prodhimtarin bujqësore

  Është mbajtur sot një sesion informues me fermerët e komunës së Vitisë, organizuar nga Caritasi zviceran në bashkëpunim me komunën e Vitisë, që kishte...

Viti: U mbajt sesioni informues për promovimin e projektit të bimëve mjekësore aromatike

  Sot në Viti, është mbajtur sesioni informues për promovimin e projektit për bimët mjekësore aromatike nga Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK)...

Matoshi konfirmon mbështetjen e projekteve për Gjilanin në vlerë prej mbi 1.6 milionë euro

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka marrë konfirmimin e ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, për financimin e projekteve kapitale...

Haziri fton qytetarët të bashkëngjiten në programin e shënimit të përvjetorit të pavarësisë

  Në Gjilan kanë filluar të premten aktivitetet treditore për shënimin e 11-vjetorit të pavarësisë së Kosovës, me ç`rast do të mbahen një varg manifestimesh...

KKSB kërkon nga qytetarët që t`i legalizojnë armët nëse duan t`i mbajnë pa pasoja...

  Në takimin e parë për këtë vit të Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB), ku ka marrë pjesë edhe kryetari Lutfi Haziri, gjendja...

Haziri: Gjilani hyn në plan ambicioz për investime prej 42 milionë euro

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në një konferencë për media, ka deklaruar të premten se kjo komunë do ta shënojë 11-vjetorin e...

Fëmijët e shkollës “Hello” vizitojnë Kuvendin Komunal të Gjilanit

  Fëmijët e shkollës fillore private “Hello” në Gjilan, së bashku me drejtoreshën Hysnije Kurteshi dhe profesorin Avni Rudaku, kanë vizituar sot, në kuadër të...
-->